U bent hier:

Regio Zuidoost Meet & Greet

Regio Zuidoost is van start!!!

Op 25 april a.s. start regio Zuidoost met de aftrap van de 1ste regio Zuidoost Meet & Greet in Café-Restaurant ’t Kesjotje, Marktstraat 2, 6071 JE Swalmen.
In Swalmen kunt u kennismaken met Ted Hendrikx en Jan Verbey als coördinatoren, en Henriette van der Ham als vliegende keep en ideeën aandrager.

Tijdens deze regio Meet & Greet willen wij met u van gedachten wisselen over welke activiteiten interessant, sportief, leuk en gezellig zijn om te organiseren.

Na de lunch wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan een leuke wandeling in het gehucht Asselt; de *wandeling is ± 4,5 km. U kunt dan kennismaken met de historie van de Noormannen met behulp van daar aanwezige QR-codes. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon opgeladen is en u QR-codes kunt scannen!!
Asselt heeft een beschermde dorpskern die rond 830 door de Vikingen is gesticht.

Het regio-team verwacht u om 11:00 uur in ’t Kesjotje. Hier kunt u, onder het genot van koffie of thee met vlaai, met elkaar kennismaken of elkaar na jaren weer zien. Aansluitend verzorgen wij een lekkere lunch met soep, broodjes, salade en koffie of thee. 
Rond 15:00 uur eindigt deze 1ste Meet & Greet bij een gezellig restaurantje, waar u nog kunt napraten ter afsluiting van deze gezellige dag.

Kosten

Omdat wij het erg leuk vinden u te ontmoeten, en wij voor een 1ste keer bij elkaar komen, is besloten GÉÉN financiële bijdrage te vragen voor deze regio Meet & Greet. Uiteraard kunt u één introduc(é)e meenemen.
U kunt zich direct aanmelden via deze LINK

Vervoer

  • Met de auto: u kunt gratis parkeren in de omgeving van het "Kestotje"
  • Met de trein: naar station "Swalmen"
  • Met de bus: met bus 66 Venlo-Roermond naar halte "Swalmen Centrum"
  • Komt u met het OV, en wilt u afgehaald worden van het treinstation, neem dan contact op met
    ted.hendrikx@vg-klm.nl
  • Vanaf treinstation en bushalte kunt u lopend naar het “Kesjotje”.

Wij zouden het leuk vinden u te ontmoeten, en hopen dat u in de gelegenheid bent aanwezig te zijn bij deze 1ste Meet & Greet.

Tot dan!
Team Zuidoost

De wandeling gaat deels over verharde en onverharde wegen/paden en is minder geschikt voor een rolstoel of rollator.

Back to top