U bent hier:

A28: Bezoek Airbus en Miniatur Wunderland - 18/19 sept

ALGEMEEN
Op 18 september vertrekken we voor een bezoek aan de Airbus-fabriek in Hamburg. Deze fabriek is, qua grootte, de 3e ter wereld. Maar wat krijgt u te zien in Hamburg?

  • Heenreis woensdag 18 september, terug donderdag 19 september 2024
  • Opstapplaatsen:
    • 05:30 uur - Drachten, Transferium
    • 06:30 uur - Zuidbroek, Hotel Van der Valk
  • Maximaal aantal personen: 25

Doordat Airbus het eerder afgesproken tijdslot heeft vervroegd is de start vroeger dan eerder aangekondigd. Bij vorige gelegenheden boekten leden een nacht bij Van der Valk Zuidbroek of Van der Valk Drachten, dat scheelt héél erg vroeg opstaan.
NB: Van der Valk heeft ontbijt vanaf 06.00 uur maar ze hebben de mogelijkheid voor een ontbijtzak die u dus in de bus meenemen.


Overnachting Hamburg
Hotel Panorama Inn https://panorama-inn.de incl. ontbijt buffet

PROGRAMMA AIRBUS
Tijdens de rondleiding ziet u niet alleen de A320 familie, maar ook de productie van de A330, A350 en de voormalige productiehal van de A380. Eén en ander is wel afhankelijk of een toestel in productie is. De rondleiding duurt ongeveer 2½ uur, dus de liefhebbers kunnen hun hart ophalen met alles dat te zien is.
Bij Airbus wordt u verzocht de aanwijzingen en instructies van de gids op te volgen. Luister alstublieft naar dit verzoek. Mogelijk is het verboden te fotograferen tijdens ons bezoek aan de fabriek, dus informeer dit nadrukkelijk bij de gids.

Paspoort. Airbus eist bij de toegang tot haar fabriek een geldig paspoort of ID-kaart van alle bezoekers. Dus geen rijbewijs.

PROGRAMMA MINIATUR WUNDERLAND
Op 19 september maken we, onder leiding van een stadsgids, een rondrit door HAMBURG en aansluitend bezoeken we Miniatur Wunderland. de grootste modelspoorbaan ter wereld. Dit ligt in het historische stadsdeel van Hamburg genaamd Speicherstadt. De drijvende krachten achter deze onderneming zijn de tweelingbroers Frederik en Gerrit Braun en hun jongere halfbroer Sebastian Drechsler. Hier word je als volwassene weer kind.

KOSTEN en INSCHRIJVEN
Prijs (min. 23 personen): € 275,- p.p.
Toeslag éénpersoonskamer: € 30,-- (max 2 kamers beschikbaar).

Inclusief koffie en gebak op de heenreis in Bad Zwischenahn, rondleiding Airbus, overnachting met ontbijtbuffet, stadsrondrit o.l.v. stadsgids, entree Miniatur Wunderland. Afsluitend diner op de terugreis.
Alle overige maaltijden en drankjes zijn niet inbegrepen

Inschrijven kan vanaf 27 maart 10:00 uur tot uiterlijk 24 mei 2024. Na inschrijving ontvangen de deelnemers een e-mail met alle details van de reis en de instructie wanneer en hoe te betalen.

      INSCHRIJVEN

Back to top